×

Privacy Policy

Děkujeme, že jste se rozhodli být součástí naší komunity ve společnosti STEK Co., Ltd. („ Společnost “, “ my “, “ nás “, nebo „ náš “). Zavázali jsme se chránit vaše osobní údaje a právo na soukromí. Máte-li jakékoli dotazy nebo obavy týkající se našich zásad nebo postupů týkajících se vašich osobních údajů, kontaktujte nás na adrese marketing@stekautomotive.com.

Když navštívíte naše webové stránky a používáte naše služby, důvěřujete nám svými osobními údaji. Vaše soukromí bereme velmi vážně. V níže uvedených zásadách ochrany osobních údajů se snažíme poskytnout jasné vysvětlení shromažďování vašich informací, naše použití těchto informací a vašich práv týkajících se těchto informací. Věnujte prosím čas a pozorně si přečtěte naše zásady. Pokud nesouhlasíte s jakýmikoli podmínkami uvedenými v těchto zásadách, přestaňte prosím používat naše webové stránky a služby.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na všechny informace shromážděné prostřednictvím našich služeb, jakož i prostřednictvím jakýchkoli souvisejících služeb, prodeje, marketingových záležitostí a událostí (dále společně jen „ Služby “).

Přečtěte si prosím pozorně tyto zásady ochrany osobních údajů, protože budou informovat o vašem rozhodnutí sdílet s námi vaše osobní údaje.

OBSAH

1. JAKÉ INFORMACE SHROMAŽĎUJEME?

2. BUDOU VAŠE INFORMACE S NĚKÝM SDÍLENY?

3. POUŽÍVÁME COOKIES A JINÉ SLEDOVACÍ TECHNOLOGIE?

4. JAK ZPRACOVÁVÁME VAŠE PŘIHLÁŠENÍ K SOCIÁLNÍM SOCIÁLŮM?

5. PŘEDÁVAJÍ SE VAŠE INFORMACE MEZINÁRODNĚ?

6. JAKÝ JE NÁŠ STANOVISEK K STRÁNKÁM TŘETÍCH STRAN?

7. JAK DLOUHO UCHOVÁVÁME VAŠE INFORMACE?

8. SHROMAŽĎUJEME INFORMACE OD NEZLETILÝCH?

9. JAKÁ JSOU VAŠE PRÁVA NA OCHRANU SOUKROMÍ?

10. OVLÁDÁNÍ FUNKCÍ DO-NOT-SLEDOVÁNÍ

11. MAJÍ OBYVATELÉ KALIFORNIE ZVLÁŠTNÍ PRÁVA NA OCHRANU SOUKROMÍ?

12. AKTUALIZUJEME TYTO ZÁSADY?

13. JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT S TĚMITO ZÁSADY?

1. JAKÉ INFORMACE SHROMAŽĎUJEME?

Osobní údaje, které nám sdělíte

Ve zkratce:    Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete.

Shromažďujeme osobní údaje, které nám dobrovolně poskytnete při registraci zájmu o nás, naše produkty nebo naše služby. K tomu může dojít, když se účastníte online aktivit (jako je zveřejňování příspěvků na našich online fórech nebo účast v soutěžích, soutěžích a dárcích), nebo když nás kontaktujete přímo.

Typ osobních údajů, které shromažďujeme, závisí na kontextu vašich interakcí s námi, vašich volbách a produktech a funkcích, které používáte. Osobní údaje, které shromažďujeme, mohou zahrnovat následující: 

Přihlašovací údaje sociálních sítí: Můžeme vám poskytnout možnost registrace pomocí podrobností o účtu sociálních médií, jako je váš Facebook, Twitter nebo přihlášení k jiné platformě. Pokud se rozhodnete zaregistrovat tímto způsobem, budeme shromažďovat informace popsané v části s názvem #sociallogins“>”JAK ZPRACUJEME VAŠE PŘIHLÁŠENÍ K SOCIÁLNÍM SOCIÁLŮM?” níže.

Všechny osobní údaje, které nám poskytnete, musí být přesné a úplné. Musíte nám také oznámit jakékoli změny těchto informací.


Informace shromažďovány automaticky

Ve zkratce:     Některé informace – jako je vaše IP adresa a/nebo vlastnosti prohlížeče a zařízení – se shromažďují automaticky, když navštívíte naše webové stránky.

Automaticky shromažďujeme určité informace, když navštívíte, používáte nebo prohlížíte naše webové stránky. Tyto informace nezahrnují vaši konkrétní identitu (jako je vaše jméno nebo kontaktní údaje), ale mohou zahrnovat informace o zařízení a využití. Může to být vaše IP adresa, vlastnosti prohlížeče a zařízení, operační systém, jazykové preference, odkazující adresy URL, název zařízení, země, umístění a informace o tom, jak a kdy používáte naše a další technické informace. Tyto informace jsou primárně potřebné k udržení bezpečnosti a provozu našich webových stránek, jakož i pro naše interní analýzy a účely podávání zpráv.

Stejně jako mnoho společností také shromažďujeme informace prostřednictvím souborů cookie a podobných technologií.


Zásady zasílání zpráv

Kliknutím na „Zaregistrovat se“ souhlasíte s podmínkami použití a zásadami ochrany osobních údajů STEK Automotive. Souhlasíte s přijímáním telefonních hovorů a SMS zpráv od STEK Automotive za účelem poskytování aktualizací vaší objednávky a/nebo pro marketingové účely. Frekvence zpráv závisí na vaší aktivitě. Můžete se odhlásit odesláním SMS „STOP“. Mohou být účtovány poplatky za zprávy a data.

2. BUDOU VAŠE INFORMACE S NĚKÝM SDÍLENY?

Ve zkratce:    Informace sdílíme pouze s vaším souhlasem, abychom dodržovali zákony, poskytovali vám služby, chránili vaše práva nebo plnili obchodní povinnosti.

Údaje můžeme zpracovávat nebo sdílet na základě následujících právních základů:

  • Souhlas:  Vaše údaje můžeme zpracovávat, pokud jste nám udělili konkrétní souhlas s použitím vašich osobních údajů pro konkrétní účel.
  • Oprávněné zájmy:  Vaše údaje můžeme zpracovávat, je-li to přiměřeně nutné k naplnění našich oprávněných obchodních zájmů.
  • Plnění smlouvy:  Pokud jsme s vámi uzavřeli smlouvu, můžeme zpracovávat vaše osobní údaje, abychom splnili podmínky této smlouvy.
  • Právní povinnosti:  Vaše údaje můžeme zpřístupnit, pokud to od nás vyžaduje zákon, abychom vyhověli platným zákonům, vládním žádostem, soudním řízením, soudním příkazům nebo právním procesům, jako je odpověď na soudní příkaz nebo předvolání (včetně reakce na orgány veřejné moci, aby splnily požadavky národní bezpečnosti nebo vymáhání práva).
  • Životní zájmy:  Vaše údaje můžeme zpřístupnit, pokud se domníváme, že je to nezbytné pro vyšetření, zabránění nebo přijetí opatření proti potenciálnímu porušení našich zásad, podezření z podvodu, nezákonné činnosti nebo situacích zahrnujících potenciální ohrožení bezpečnosti jakékoli osoby nebo jako důkaz v soudním sporu do kterého jsme zapojeni.

Konkrétněji můžeme potřebovat zpracovat vaše údaje a/nebo sdílet vaše osobní údaje v následujících kontextech s těmito stranami:

  • Prodejci, konzultanti a další poskytovatelé služeb třetích stran: Vaše údaje můžeme sdílet s prodejci, poskytovateli služeb, dodavateli nebo zástupci třetích stran, kteří potřebují přístup k takovým informacím, aby mohli pro nás nebo naším jménem poskytovat služby. Tyto služby mohou zahrnovat zpracování plateb, analýzu dat, doručování e-mailů, hostingové služby, zákaznický servis a marketingové aktivity. Vybraným třetím stranám můžeme povolit používání technologie sledování na našich webových stránkách, což jim umožní shromažďovat údaje o vašich interakcích s námi v průběhu času. Tyto informace mohou být použity mimo jiné k analýze a sledování dat, určování popularity určitého obsahu a lepší interpretaci online aktivit. Pokud není uvedeno v těchto zásadách, nesdílíme, neprodáváme, nepronajímáme ani nevyměňujeme žádné z vašich informací třetím stranám pro jejich propagační účely.
  • Obchodní převody:  Vaše informace můžeme sdílet nebo převádět v souvislosti s jakoukoli fúzí nebo během jednání o jakékoli fúzi, prodeji aktiv společnosti, financování nebo akvizici celého našeho podnikání nebo jeho části jiné společnosti.
  • Inzerenti třetích stran:  Můžeme využít reklamní společnosti třetích stran k zobrazování reklam, když navštívíte naše webové stránky. Tyto společnosti mohou používat informace o vašich návštěvách našich webových stránek a jiných webových stránek, které jsou obsaženy v souborech cookie a jiných technologiích sledování, aby zobrazovaly reklamy na zboží a služby, které vás zajímají.
  • Přidružené společnosti:  Vaše informace můžeme sdílet s našimi přidruženými společnostmi. V tomto případě budeme od těchto přidružených společností vyžadovat, aby dodržovaly tyto zásady ochrany osobních údajů. Přidružené společnosti zahrnují naši mateřskou společnost a jakékoli dceřiné společnosti, partnery ve společném podniku nebo jiné společnosti, které kontrolujeme nebo jsou pod společnou kontrolou s námi.
  • Obchodní partneři:  Vaše údaje můžeme sdílet s našimi obchodními partnery, abychom vám mohli nabízet určité produkty, služby nebo propagační akce.
  • Ostatní uživatelé:  Když sdílíte osobní údaje nebo se jinak účastníte veřejných oblastí naší webové stránky, mohou být tyto osobní údaje prohlíženy všemi uživateli a veřejně distribuovány mimo webové stránky navěky. Pokud komunikujete s jinými uživateli našich webových stránek a zaregistrujete se prostřednictvím sociální sítě (jako je Facebook), vaše kontakty na této sociální síti budou moci zobrazit vaše jméno, profilovou fotografii a popisy vaší činnosti. Podobně si ostatní uživatelé budou moci prohlížet popisy vaší činnosti, komunikovat s vámi prostřednictvím našich webových stránek a zobrazovat váš profil.

3. POUŽÍVÁME COOKIES A JINÉ SLEDOVACÍ TECHNOLOGIE?

Ve zkratce:    Ke shromažďování a ukládání vašich informací můžeme používat soubory cookie a další sledovací technologie.

K přístupu nebo ukládání informací můžeme používat soubory cookie a podobné technologie sledování (jako jsou webové majáky a pixely). Konkrétní informace o tom, jak takové technologie používáme a jak můžete zakázat určité soubory cookie, naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie.

4. JAK ZPRACOVÁVÁME VAŠE PŘIHLÁŠENÍ K SOCIÁLNÍM SOCIÁLŮM?

Ve zkratce:    Pokud se rozhodnete zaregistrovat nebo přihlásit k našim službám pomocí účtu na sociálních sítích, můžeme mít přístup k určitým informacím o vás.

Nabízíme vám možnost zaregistrovat se a přihlásit se k našim službám pomocí údajů o účtu třetích stran na sociálních sítích (jako jsou přihlášení k Facebooku nebo Twitteru). Pokud se tak rozhodnete, obdržíme určité profilové informace z platformy sociálních médií. Profilové informace, které obdržíme, se mohou lišit v závislosti na platformě sociálních médií, ale často budou zahrnovat vaše jméno, e-mailovou adresu, seznam přátel a profilový obrázek a další informace, které se rozhodnete zveřejnit.

Informace, které obdržíme, použijeme pouze pro účely, které jsou popsány v těchto zásadách ochrany osobních údajů nebo které jsou vám na webových stránkách jinak objasněny. Vezměte prosím na vědomí, že nekontrolujeme a neneseme odpovědnost za jiné použití vašich osobních údajů vámi zvolenou platformou sociálních médií třetí strany. Doporučujeme, abyste si prostudovali zásady ochrany osobních údajů svých platforem, abyste porozuměli tomu, jak shromažďují, používají a sdílejí vaše osobní údaje a jak můžete ovládat své preference ochrany soukromí na jejich webech a mobilních aplikacích.

5. PŘEDÁVAJÍ SE VAŠE INFORMACE MEZINÁRODNĚ?

Ve zkratce:    Vaše informace můžeme přenášet, ukládat a zpracovávat v jiných zemích, než je vaše.

Naše servery jsou umístěny v ? . Pokud na naše webové stránky přistupujete ze zámoří, mějte na paměti, že vaše informace mohou být přeneseny, uloženy a/nebo zpracovány námi v našich zařízeních a třetími stranami, se kterými můžeme sdílet vaše osobní údaje (viz #infoshare“>”BUDOU VAŠE INFORMACE S NĚKÝM SDÍLENY?” výše).

Pokud jste rezidentem Evropského hospodářského prostoru, některé země, ve kterých mohou být vaše informace zpracovávány, nemusí mít tak komplexní zákony na ochranu osobních údajů jako ty, které platí ve vaší zemi. Učiníme však veškerá nezbytná opatření k ochraně vašich osobních údajů v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů a platnými zákony. 

6. JAKÝ JE NÁŠ STANOVISEK K STRÁNKÁM TŘETÍCH STRAN?

Ve zkratce:    Neneseme odpovědnost za bezpečnost jakýchkoli informací, které sdílíte s poskytovateli třetích stran, kteří inzerují na našich webových stránkách, ale nejsou s nimi spojeni.

Naše webové stránky mohou obsahovat reklamy od třetích stran, které s námi nejsou spojeny a které mohou odkazovat na jiné webové stránky, online služby nebo mobilní aplikace. Nemůžeme zaručit bezpečnost nebo soukromí údajů, které poskytujete třetím stranám. Na žádná data shromážděná třetími stranami se tyto zásady ochrany osobních údajů nevztahují. Neneseme odpovědnost za obsah, soukromí, bezpečnostní postupy nebo zásady jakýchkoli třetích stran, včetně jiných webových stránek, služeb nebo aplikací, které mohou být propojeny s našimi webovými stránkami nebo z nich. Měli byste si přečíst zásady těchto třetích stran a v případě jakýchkoliv dotazů je přímo kontaktovat.

7. JAK DLOUHO UCHOVÁVÁME VAŠE INFORMACE?

Ve zkratce:    Vaše údaje uchováváme po dobu nezbytně nutnou ke splnění účelů popsaných v těchto zásadách ochrany osobních údajů, pokud zákon nevyžaduje jinak.

Vaše osobní údaje budeme uchovávat pouze po dobu nezbytně nutnou ke splnění účelů stanovených v těchto zásadách ochrany osobních údajů, pokud zákon nevyžaduje nebo nepovoluje delší dobu uchovávání (včetně daní, účetnictví nebo jiných právních požadavků). Žádný účel těchto zásad nebude vyžadovat, abychom uchovávali vaše osobní údaje déle než 10 let.

Pokud nemáme žádnou trvalou legitimní obchodní potřebu zpracovávat vaše osobní údaje, buď je vymažeme, nebo anonymizujeme. Nebo, pokud to není možné (například proto, že vaše osobní údaje byly uloženy v archivech záloh), vaše osobní údaje bezpečně uložíme a izolujeme je od jakéhokoli dalšího zpracování, dokud nebude možné smazání.

8. SHROMAŽĎUJEME INFORMACE OD NEZLETILÝCH?

Ve zkratce:    Vědomě neshromažďujeme údaje od dětí mladších 18 let ani je neprodáváme.

Vědomě nevyžadujeme údaje od dětí mladších 18 let ani je neprodáváme. Používáním našich webových stránek potvrzujete, že je vám alespoň 18 let nebo že jste rodičem nebo opatrovníkem nezletilé osoby a souhlasíte s tím, aby tato nezletilá závislá osoba používala naše webové stránky. Pokud zjistíme, že byly shromážděny osobní údaje od uživatele mladšího 18 let, deaktivujeme účet a přijmeme přiměřená opatření k okamžitému odstranění těchto údajů z našich záznamů. Pokud se dozvíte o jakémkoli shromažďování údajů z naší strany od dětí mladších 18 let, kontaktujte nás na adrese marketing@stekautomotive.com.

9. JAKÁ JSOU VAŠE PRÁVA NA OCHRANU SOUKROMÍ?

Ve zkratce:    Svůj účet můžete kdykoli zkontrolovat, změnit nebo ukončit.

Pokud máte bydliště v Evropském hospodářském prostoru a domníváte se, že vaše osobní údaje zpracováváme nezákonně, máte také právo podat stížnost u místního dozorového úřadu pro ochranu údajů. Jejich kontaktní údaje naleznete zde: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Informace o účtu

Informace ve svém účtu můžete kdykoli zkontrolovat nebo změnit.

Na základě vaší žádosti o ukončení vašeho účtu deaktivujeme nebo vymažeme váš účet a informace z našich aktivních databází. Některé informace však mohou být uchovávány v našich souborech, abychom zabránili podvodům, odstraňovali problémy, pomáhali při vyšetřování, prosazovali naše Podmínky použití a/nebo vyhověli zákonným požadavkům.

Odhlášení z e-mailového marketingu

Z našeho seznamu marketingových e-mailů se můžete kdykoli odhlásit kliknutím na odkaz pro odhlášení v zasílaných e-mailech nebo nás kontaktujete pomocí níže uvedených údajů. Poté budete odstraněni z našeho seznamu marketingových e-mailů, i když vám možná budeme muset zasílat e-maily související se službami, které jsou nezbytné pro správu a používání vašeho účtu.

10. OVLÁDÁNÍ FUNKCÍ DO-NOT-SLEDOVÁNÍ

Většina webových prohlížečů, některé mobilní operační systémy a některé mobilní aplikace obsahují funkci Do-Not-Track (“DNT”), kterou můžete aktivovat, abyste prohlásili, že upřednostňujete nesledování a shromažďování údajů o vašich aktivitách při procházení online. Neexistuje jednotný technologický standard pro rozpoznávání a implementaci signálů DNT. Proto v současné době nereagujeme na signály prohlížeče DNT ani žádný jiný mechanismus, který automaticky sděluje vaši volbu, abyste nebyli sledováni online. Pokud bude v budoucnu zaveden standard pro online sledování, který musíme dodržovat, budeme vás o tomto postupu informovat v revidované verzi těchto zásad ochrany osobních údajů.

11. MAJÍ OBYVATELÉ KALIFORNIE ZVLÁŠTNÍ PRÁVA NA OCHRANU SOUKROMÍ?

Ve zkratce:    Ano, pokud jste obyvatelem Kalifornie, máte konkrétní práva týkající se přístupu k vašim osobním údajům.

Sekce 1798.83 občanského zákoníku Kalifornie, známá také jako zákon „Shine The Light“, umožňuje uživatelům, kteří jsou obyvateli Kalifornie, jednou ročně a zdarma od nás požadovat a získat informace o kategoriích osobních údajů (pokud existují), které poskytujeme. zpřístupněny třetím stranám pro účely přímého marketingu, jakož i jména a adresy všech třetích stran, se kterými jsme sdíleli vaše osobní údaje v bezprostředně předcházejícím kalendářním roce. Pokud jste obyvatelem Kalifornie a přejete si podat takovou žádost, odešlete nám svou žádost písemně pomocí kontaktních údajů uvedených níže.

Pokud je vám méně než 18 let, bydlíte v Kalifornii a máte registrovaný účet na našich webových stránkách, máte právo požádat o odstranění nechtěných dat, která jste veřejně zveřejnili na našich webových stránkách. Chcete-li požádat o odstranění takových údajů, kontaktujte nás pomocí kontaktních údajů uvedených níže a uveďte e-mailovou adresu spojenou s vaším účtem a prohlášení, že sídlíte v Kalifornii. Zajistíme, aby údaje nebyly veřejně zobrazeny na našich webových stránkách, ale uvědomte si, že údaje nemusí být z našich systémů zcela nebo úplně odstraněny.

12. AKTUALIZUJEME TYTO ZÁSADY?

Ve zkratce:    Ano, tyto zásady podle potřeby aktualizujeme, abychom zůstali v souladu s příslušnými zákony.

Tyto zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat. Aktualizovaná verze bude označena datem „Revidováno“ a aktualizovaná verze vstoupí v platnost, jakmile bude dostupná. Pokud provedeme podstatné změny těchto zásad ochrany osobních údajů, upozorníme vás buď zveřejněním nápadného oznámení o takových změnách, nebo vám zašleme přímé oznámení. Doporučujeme vám, abyste si často prohlíželi tyto zásady ochrany osobních údajů, abyste byli informováni o způsobech, kterými chráníme vaše údaje.

13. JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT S TĚMITO ZÁSADY?

Máte-li dotazy nebo připomínky k těmto zásadám, můžete nám poslat e-mail na adresu marketing@stekautomotive.com.

JAK MŮŽETE ZKONTROLOVAT, AKTUALIZOVAT NEBO VYMAZAT ÚDAJE, KTERÁ OD VÁS SHROMAŽĎUJEME?

Na základě zákonů některých zemí můžete mít právo požadovat přístup k osobním údajům, které od vás shromažďujeme, změnit tyto informace nebo je za určitých okolností vymazat. Chcete-li požádat o kontrolu, aktualizaci nebo odstranění vašich osobních údajů, odešlete formulář žádosti kliknutím tady. Na vaši žádost odpovíme do 30 dnů.


ODMÍTNUTÍ ODPOVĚDNOSTI NA WEBU

Informace poskytnuté společností STEK Co., Ltd. („my“, „nás“, „naše“) na http://www.stekautomotive.com („Stránka“) a naše mobilní aplikace slouží pouze pro obecné informační účely. Přestože jsou všechny informace na Stránkách a naší mobilní aplikaci poskytovány v dobré víře, neposkytujeme žádné prohlášení ani záruku jakéhokoli druhu, výslovnou ani předpokládanou, pokud jde o přesnost, přiměřenost, platnost, spolehlivost, dostupnost nebo úplnost jakýchkoli informací na Stránkách. nebo naší mobilní aplikaci. ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ VŮČI VÁM NENESE ŽÁDNOU ODPOVĚDNOST ZA JAKÉKOLI ZTRÁTY ČI ŠKODY JAKÉHOKOLI DRUHU VZNIKLÉ V DŮSLEDKU POUŽÍVÁNÍ STRÁNKY NEBO NAŠÍ MOBILNÍ APLIKACE NEBO SPOLEHNUTÍ SE NA JAKÉKOLI INFORMACE POSKYTOVANÉ NA STRÁNCE A NAŠÍ MOBILNÍ APLIKACI. VAŠE POUŽÍVÁNÍ STRÁNEK A NAŠÍ MOBILNÍ APLIKACE A SPOLEHNUTÍ SE NA JAKÉKOLI INFORMACE NA STRÁNKÁCH A NAŠÍ MOBILNÍ APLIKACI JE VÝHRADNĚ NA VAŠE VLASTNÍ RIZIKO.

EXTERNÍ ODKAZY ODMÍTNUTÍ ODPOVĚDNOSTI

Stránky a naše mobilní aplikace mohou obsahovat (nebo vám mohou být zaslány prostřednictvím Stránek nebo naší mobilní aplikace) odkazy na jiné webové stránky nebo obsah patřící nebo pocházející od třetích stran nebo odkazy na webové stránky a prvky v bannerech nebo jiné reklamě. Takové externí odkazy nejsou námi vyšetřovány, monitorovány ani kontrolovány z hlediska přesnosti, přiměřenosti, platnosti, spolehlivosti, dostupnosti nebo úplnosti. NEZARUČUJEME, NEDOPORUČUJEME, NEZARUČUJEME NEBO NEPŘIJÍMÁME ODPOVĚDNOST ZA PŘESNOST NEBO SPOLEHLIVOST JAKÝCHKOLI INFORMACÍ NABÍZENÝCH WEBOVÝMI STRÁNKAMI TŘETÍCH STRAN PROPOJENÝCH PROSTŘEDNICTVÍM STRÁNKY NEBO JAKÉKOLI WEBOVÉ STRÁNKY NEBO FUNKCE ODKAZOVANÉ V JAKÉKOLI JINÉ ADVERTI. NEBUDEME STRANOU ANI NEBUDEME ŽÁDNÝM ZPŮSOBEM ODPOVĚDNÍ ZA SLEDOVÁNÍ JAKÉKOLI TRANSAKCE MEZI VÁMI A POSKYTOVATELI PRODUKTŮ NEBO SLUŽEB TŘETÍCH STRAN.

PROFESIONÁLNÍ OMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI

Stránka nemůže obsahovat a neobsahuje rady instalačního technika. Instalační informace jsou poskytovány pouze pro obecné informační a vzdělávací účely a nenahrazují odborné poradenství. V souladu s tím vám před provedením jakýchkoli opatření založených na těchto informacích doporučujeme, abyste se poradili s příslušnými odborníky. Neposkytujeme žádné rady pro instalaci. POUŽÍVÁNÍ JAKÝCHKOLI INFORMACÍ OBSAŽENÝCH NA TÉTO STRÁNCE NEBO V NAŠÍ MOBILNÍ APLIKACI JE VÝHRADNĚ NA VAŠE VLASTNÍ RIZIKO.

ODMÍTNUTÍ ODPOVĚDNOSTI

Stránka může obsahovat ohlasy uživatelů našich produktů a/nebo služeb. Tyto posudky odrážejí skutečné životní zkušenosti a názory takových uživatelů. Tyto zkušenosti jsou však pro tyto konkrétní uživatele osobní a nemusí nutně představovat zkušenosti všech uživatelů našich produktů a/nebo služeb. Netvrdíme a neměli byste předpokládat, že všichni uživatelé budou mít stejné zkušenosti. VAŠE INDIVIDUÁLNÍ VÝSLEDKY SE MOHOU LIŠIT. 

Ohlasy na Stránkách jsou předkládány v různých formách, včetně textu, zvuku a/nebo videa, a před zveřejněním je kontrolujeme. Zobrazují se na Stránce doslovně tak, jak je zadali uživatelé, s výjimkou oprav gramatických nebo překlepů. Některé posudky mohly být z důvodu stručnosti zkráceny, pokud celý posudek obsahoval nepodstatné informace, které nejsou pro širokou veřejnost relevantní.

Názory a názory obsažené v posudcích patří výhradně jednotlivým uživatelům a neodrážejí naše názory a názory. Nejsme spojeni s uživateli, kteří poskytují posudky, a uživatelé nejsou za své posudky placeni ani jinak kompenzováni.