Adatvédelmi irányelvek

Köszönjük, hogy a STEK Co., Ltd. közösségünk részévé vált („ Vállalat ”,„ mi ”,„ minket ”, Vagy„ a miénk ”). Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak és a magánélethez való jogának védelme mellett. Ha kérdései vagy aggályai vannak a személyes adataival kapcsolatos irányelveinkkel vagy gyakorlatainkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a címen marketing@stekautomotive.com.

Amikor meglátogatja weboldalunkat és igénybe veszi szolgáltatásainkat, bizalmával bízza ránk személyes adatait. Nagyon komolyan vesszük a magánéletét. Az alábbi adatvédelmi politikában egyértelmű magyarázatot kívánunk adni az Ön által gyűjtött adatokról, az információk felhasználásáról és az információkkal kapcsolatos jogairól. Kérjük, szánjon időt arra, hogy figyelmesen olvassa el irányelveinket. Ha nem ért egyet a jelen házirendben meghatározott feltételekkel, kérjük, hagyja abba webhelyünk és szolgáltatásaink használatát.

Ez az adatvédelmi szabályzat a szolgáltatásainkon keresztül gyűjtött minden információra, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokra, értékesítésre, marketingügyekre és eseményekre (a továbbiakban együttesen: „ Szolgáltatások “).

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az adatvédelmi irányelvet, mivel ez tájékoztatja Önt arról, hogy személyes adatait megosztja velünk.

TARTALOMJEGYZÉK

1. MILYEN INFORMÁCIÓT GYŰJTÜNK?

2. MEGOSZTATJÁK AZ INFORMÁCIÓKAT SENKITŐL?

3. HASZNÁLUNK SÜTEMÉNYEKET ÉS EGYÉB KÖVETÉSI TECHNOLÓGIÁT?

4. HOGYAN KEZELJÜK TÁRSADALMI BEJELENTKEZÉSEIT?

5. AZ ÖN INFORMÁCIÓK NEMZETKÖZIEN ÁTVITETTEK?

6. Mi az álláspontunk a harmadik felek weboldalán?

7. HOGYAN TÁROLJUK AZ INFORMÁCIÓIT?

8. GYŰJTJÜK AZ INFORMÁCIÓT KISKERESEKTŐL?

9. MILYEN AZ ADATVÉDELMI JOGA?

10. VEZÉRLŐGÉPEK A NEM-PÁLYÁZHATÓ JELLEMZŐKHEZ

11. A KALIFORNIAI LAKÓKNAK KÜLÖNLEGES ADATVÉDELMI JOGAI VAN?

12. KEZELJÜK EZT A POLITIKÁT?

13. HOGYAN KAPCSOLATBAN EZT A POLITIKÁT?

1. MILYEN INFORMÁCIÓT GYŰJTÜNK?

Személyes adatok, amelyeket Ön közöl velünk

Röviden:    Gyűjtjük az Ön által megadott személyes adatokat.

Gyűjtjük azokat a személyes adatokat, amelyeket önként ad meg, amikor érdeklődést regisztrál ránk, termékeinkre vagy szolgáltatásainkra. Ez akkor fordulhat elő, amikor online tevékenységekben vesz részt (például közzéteszi online fórumainkat, vagy részt vesz versenyeken, versenyeken és ajándékokban), vagy közvetlenül kapcsolatba lép velünk.

Az általunk gyűjtött személyes adatok típusa a velünk folytatott interakció kontextusától, az Ön döntéseitől, valamint az Ön által használt termékektől és funkcióktól függ. Az általunk gyűjtött személyes adatok a következők lehetnek: 

Közösségi média bejelentkezési adatok: Lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy regisztráljon a közösségi média fiók adataival, például a Facebook, a Twitter vagy más platform bejelentkezési adataival. Ha úgy dönt, hogy ilyen módon regisztrál, akkor összegyűjtjük a címsorban leírt információkat #ársadalmi bejelentkezések">" HOGYAN KEZELJÜK TÁRSADALMI BEJELENTKEZÉSEIT? " lent.

Minden személyes információnak, amelyet Ön megad nekünk, pontosnak és teljesnek kell lennie. Értesítenie kell bennünket az ilyen információk bármilyen változásáról is.


Az automatikusan összegyűjtött információk

Röviden:     Bizonyos információkat - például az Ön IP -címét és/vagy a böngésző és az eszköz jellemzőit - automatikusan gyűjtjük, amikor meglátogatja webhelyünket.

Automatikusan gyűjtünk bizonyos információkat, amikor meglátogatja, használja vagy navigál webhelyünkön. Ezek az információk nem tartalmazzák az Ön személyazonosságát (például nevét vagy elérhetőségi adatait), de tartalmazhatnak eszköz- és használati információkat. Ez lehet az Ön IP -címe, a böngésző és az eszköz jellemzői, az operációs rendszer, a nyelvi beállítások, a hivatkozó URL -ek, az eszköz neve, az ország, a hely, valamint az, hogy hogyan és mikor használja a mi és egyéb technikai adatainkat. Ezekre az információkra elsősorban weboldalunk biztonságának és működésének fenntartásához, valamint belső elemzési és jelentési célokra van szükség.

Sok vállalkozáshoz hasonlóan mi is cookie -k és hasonló technológiák segítségével gyűjtünk információkat.


Üzenetkezelési szabályzat

A „Regisztráció” gombra kattintva elfogadja a STEK Automotive használati feltételeit és adatvédelmi irányelveit. Ön hozzájárul ahhoz, hogy telefonhívásokat és SMS -eket fogadjon a STEK Automotive -tól, hogy frissítse a rendelését és/vagy marketing célokat szolgáljon. Az üzenetek gyakorisága az Ön tevékenységétől függ. Ön leiratkozhat a „STOP” üzenet küldésével. Üzenet- és adatátviteli díjak vonatkozhatnak.

2. MEGOSZTATJÁK AZ INFORMÁCIÓKAT SENKITŐL?

Röviden:    Csak az Ön hozzájárulásával osztunk meg információkat, hogy megfeleljünk a törvényeknek, szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, jogait védjük vagy üzleti kötelezettségeinket teljesítsük.

A következő jogalapok alapján dolgozhatunk fel vagy oszthatunk meg adatokat:

  • Beleegyezés:  Feldolgozhatjuk adatait, ha Ön kifejezett hozzájárulását adta ahhoz, hogy személyes adatait meghatározott célra használjuk fel.
  • Jogos érdekek:  Adatait akkor dolgozhatjuk fel, amikor ésszerűen szükséges jogos üzleti érdekeink teljesítéséhez.
  • A szerződés teljesítése:  Ha szerződést kötöttünk Önnel, akkor személyes adatait feldolgozhatjuk a szerződés feltételeinek teljesítése érdekében.
  • Jogi kötelezettségek:  Nyilvánosságra hozhatjuk az Ön adatait, ha törvényi kötelezettségünk van rá, hogy megfeleljünk a vonatkozó törvényeknek, kormányzati kéréseknek, bírósági eljárásoknak, bírósági végzéseknek vagy jogi eljárásoknak, például egy bírósági végzésre vagy idézésre válaszul (beleértve a hatóságoknak, hogy megfeleljenek a nemzetbiztonsági vagy bűnüldözési követelményeknek).
  • Létfontosságú érdeklődési körök:  Nyilvánosságra hozhatjuk az Ön adatait, ha szükségesnek tartjuk az irányelveink esetleges megsértésének, csalás gyanújának, jogellenes tevékenységnek vagy bármely személy biztonságát veszélyeztető helyzetnek a kivizsgálását, megelőzését vagy az azok elleni fellépést, vagy a peres eljárások bizonyítékaként. amiben részt veszünk.

Pontosabban, előfordulhat, hogy az Ön adatait a következő összefüggésekben kell feldolgoznunk és/vagy meg kell osztanunk ezeket a feleket:

  • Szállítók, tanácsadók és egyéb külső szolgáltatók: Megoszthatjuk adatait harmadik féltől származó szállítókkal, szolgáltatókkal, vállalkozókkal vagy ügynökökkel, akik hozzáférést igényelnek az ilyen információkhoz ahhoz, hogy szolgáltatásokat teljesítsenek számunkra vagy a nevünkben. Ezek a szolgáltatások magukban foglalhatják a fizetésfeldolgozást, adatelemzést, e -mail kézbesítést, tárhelyszolgáltatásokat, ügyfélszolgálatot és marketingtevékenységeket. Megengedhetjük, hogy kiválasztott harmadik felek nyomon követési technológiát használhassanak webhelyünkön, amely lehetővé teszi számukra, hogy adatokat gyűjtsenek a velünk folytatott interakciókról. Ez az információ felhasználható többek között az adatok elemzésére és nyomon követésére, bizonyos tartalmak népszerűségének meghatározására és az online tevékenységek jobb értelmezésére. Hacsak nincs leírva ebben a házirendben, nem osztjuk meg, adjuk el, nem béreljük vagy adjuk el harmadik feleknek promóciós céljaik érdekében az Ön adatait.
  • Üzleti transzferek:  Megoszthatjuk vagy továbbíthatjuk az Ön adatait az egyesülésekkel, a társaság eszközeinek értékesítésével, finanszírozásával vagy üzleti tevékenységünk egészének vagy egy részének más társaságnak történő átvitele vagy tárgyalása során.
  • Harmadik felek hirdetői:  Előfordulhat, hogy külső reklámcégeket használunk hirdetések megjelenítésére, amikor Ön felkeresi webhelyünket. Ezek a vállalatok felhasználhatják a webhelye (i) n és más webhelyeken, amelyeket cookie -k és más követési technológiák tartalmaznak, az Ön látogatásairól szóló információkat, hogy hirdetéseket jelenítsenek meg Önt érdeklő árukról és szolgáltatásokról.
  • Társult vállalkozások:  Megoszthatjuk adatait leányvállalatainkkal. Ebben az esetben megköveteljük, hogy ezek a társult vállalkozások tartsák be ezt az adatvédelmi irányelvet. A leányvállalatok közé tartozik anyavállalatunk és bármely leányvállalatunk, vegyesvállalati partnerünk vagy más vállalat, amelyet mi irányítunk vagy közös ellenőrzés alatt állunk.
  • Üzleti partnerek:  Megoszthatjuk adatait üzleti partnereinkkel, hogy bizonyos termékeket, szolgáltatásokat vagy promóciókat kínálhassunk Önnek.
  • Más felhasználók:  Amikor személyes adatokat oszt meg, vagy más módon részt vesz webhelyünk nyilvános területein, ezeket a személyes adatokat minden felhasználó megtekintheti, és nyilvánosan terjesztheti a webhelyen kívül. Ha kapcsolatba lép webhelyünk más felhasználóival, és regisztrál egy közösségi hálózaton (például a Facebookon) keresztül, akkor az adott közösségi hálózaton lévő partnerei megtekinthetik nevét, profilképét és tevékenységének leírását. Hasonlóképpen, a többi felhasználó megtekintheti tevékenységének leírását, kommunikálhat Önnel weboldalunkon keresztül, és megtekintheti profilját.

3. HASZNÁLUNK SÜTEMÉNYEKET ÉS EGYÉB KÖVETÉSI TECHNOLÓGIÁT?

Röviden:    Használhatunk cookie -kat és más nyomkövetési technológiákat az Ön információinak gyűjtésére és tárolására.

Az információk eléréséhez vagy tárolásához cookie -kat és hasonló nyomkövetési technológiákat (például webes jelzőfényeket és képpontokat) használhatunk. Az ilyen technológiák használatának módjáról és bizonyos cookie -k letiltásáról konkrét információ található a Cookie -irányelveinkben.

4. HOGYAN KEZELJÜK TÁRSADALMI BEJELENTKEZÉSEIT?

Röviden:    Ha úgy dönt, hogy regisztrál vagy bejelentkezik szolgáltatásainkba egy közösségi médiafiók használatával, akkor hozzáférhetünk bizonyos információkhoz.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy regisztráljon és bejelentkezzen szolgáltatásainkba harmadik féltől származó közösségi média fiókadatok (például Facebook vagy Twitter bejelentkezések) használatával. Ha ezt választja, bizonyos profilinformációkat kapunk a közösségi média platformról. A kapott profiladatok a közösségi média platformjától függően változhatnak, de gyakran tartalmazzák az Ön nevét, e -mail címét, baráti listáját és profilképét, valamint egyéb nyilvánosságra hozatalra kerülő információkat.

A kapott információkat csak olyan célokra fogjuk használni, amelyeket ebben az adatvédelmi szabályzatban leírtunk, vagy amelyeket a honlapon más módon egyértelművé teszünk Önnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem ellenőrizzük és nem vállalunk felelősséget az Ön személyes adatainak más, az Ön által választott közösségi médiaplatform általi felhasználásáért. Javasoljuk, hogy tekintse át platformjai adatvédelmi irányelveit, hogy megértse, hogyan gyűjtik, használják és osztják meg személyes adatait, és hogyan szabályozhatja adatvédelmi beállításait webhelyeiken és mobilalkalmazásaikban.

5. AZ ÖN INFORMÁCIÓK NEMZETKÖZIEN ÁTVITETTEK?

Röviden:    Az Ön országától eltérő országokban továbbíthatjuk, tárolhatjuk és feldolgozhatjuk adatait.

Szervereink itt találhatók ? . Ha a tengerentúli országokból keresi fel weboldalunkat, kérjük, vegye figyelembe, hogy adatait továbbíthatjuk, tárolhatjuk és/vagy feldolgozhatjuk létesítményeinkben, és azok a harmadik felek, akikkel megoszthatjuk személyes adatait (lásd. #infoshare">" MEGOSZTATJÁK AZ INFORMÁCIÓVAL SENKI? " felett).

Ha Ön az Európai Gazdasági Térség lakója, egyes országok, amelyekben az Ön adatait feldolgozhatják, előfordulhat, hogy az adatvédelmi törvények nem olyan átfogóak, mint az Ön országában érvényesek. Mindazonáltal megteszünk minden szükséges intézkedést az Ön személyes adatainak védelme érdekében, ezen adatvédelmi politikával és a vonatkozó jogszabályokkal összhangban. 

6. Mi az álláspontunk a harmadik felek weboldalán?

Röviden:    Nem vállalunk felelősséget semmilyen olyan információ biztonságáért, amelyet Ön megoszt a harmadik fél szolgáltatókkal, akik webhelyeinken hirdetnek, de nem állnak kapcsolatban ezekkel.

Weboldalunk harmadik felektől származó hirdetéseket tartalmazhat, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk, és amelyek más webhelyekre, online szolgáltatásokra vagy mobilalkalmazásokra mutathatnak. Nem tudjuk garantálni az Ön által harmadik félnek megadott adatok biztonságát vagy magánéletét. A harmadik felek által gyűjtött adatokra nem vonatkozik ez az adatvédelmi politika. Nem vállalunk felelősséget harmadik felek tartalmáért, adatvédelemért, biztonsági gyakorlatokért vagy irányelveiért, beleértve más webhelyeket, szolgáltatásokat vagy alkalmazásokat, amelyek a weboldalunkra vagy onnan linkelhetők. Tekintse át az ilyen harmadik felek irányelveit, és lépjen kapcsolatba velük, ha bármilyen kérdése felmerül.

7. HOGYAN TÁROLJUK AZ INFORMÁCIÓIT?

Röviden:    Adatait mindaddig megőrizzük, amíg az a jelen adatvédelmi szabályzatban leírt célok eléréséhez szükséges, kivéve, ha a törvény másként írja elő.

Személyes adatait csak addig őrizzük, ameddig ez szükséges az ezen adatvédelmi irányelvekben meghatározott célok teljesítéséhez, kivéve, ha a törvény hosszabb távú megőrzési időt ír elő vagy engedélyez (ideértve az adókat, a számviteli vagy egyéb jogi követelményeket). A jelen irányelv egyetlen célja sem követeli meg tőlünk, hogy személyes adatait 10 évnél tovább megőrizzük.

Ha nincs folyamatos jogos üzleti igényünk személyes adatainak feldolgozására, töröljük vagy anonimizáljuk azokat. Vagy ha ez nem lehetséges (például mert személyes adatait biztonsági mentési archívumban tárolták), akkor biztonságosan tároljuk személyes adatait, és elkülönítjük azokat a további feldolgozástól a törlésig.

8. GYŰJTJÜK AZ INFORMÁCIÓT KISKERESEKTŐL?

Röviden:    Tudatosan nem gyűjtünk adatokat és nem forgalmazunk 18 év alatti gyermekek számára.

Tudatosan nem kérünk adatokat 18 évesnél fiatalabb gyermekeknek, és nem forgalmazunk ilyeneket. Weboldalunk használatával Ön megerősíti, hogy legalább 18 éves, vagy kiskorú szülője vagy gyámja, és hozzájárul ahhoz, hogy ilyen kiskorú eltartottja használja a weboldalunkat. Ha megtudjuk, hogy 18 éven aluli felhasználó személyes adatait gyűjtötték össze, akkor deaktiváljuk a fiókot, és ésszerű intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy azonnal töröljük ezeket az adatokat nyilvántartásunkból. Ha tudomást szerez arról, hogy részünkről adatgyűjtés történt 18 éven aluli gyermekektől, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a címen marketing@stekautomotive.com.

9. MILYEN AZ ADATVÉDELMI JOGA?

Röviden:    Fiókját bármikor felülvizsgálhatja, módosíthatja vagy megszüntetheti.

Ha Ön az Európai Gazdasági Térség lakóhelye, és úgy gondolja, hogy jogellenesen dolgozzuk fel személyes adatait, akkor joga van panaszt tenni a helyi adatvédelmi felügyeleti hatóságnál. Elérhetőségeiket itt találja: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Számla információ

A fiókjában lévő információkat bármikor felülvizsgálhatja vagy módosíthatja.

Fiókja megszüntetésére irányuló kérésére deaktiváljuk vagy töröljük fiókját és adatait aktív adatbázisunkból. Bizonyos információkat azonban megőrizhetünk fájljainkban a csalás megelőzése, a problémák elhárítása, a nyomozások segítése, az Általános Szerződési Feltételek betartatása és/vagy a jogszabályi előírások betartása érdekében.

Leiratkozás az e -mail marketingről

Bármikor leiratkozhat marketing e -mail listánkról, ha rákattint a leiratkozás linkre az általunk küldött e -mailekben, vagy felveszi velünk a kapcsolatot az alább megadott adatok segítségével. Ekkor eltávolítjuk a marketing e-mail listáról, bár előfordulhat, hogy továbbra is el kell küldenünk Önnek szolgáltatással kapcsolatos e-maileket, amelyek szükségesek a fiók adminisztrációjához és használatához.

10. VEZÉRLŐGÉPEK A NEM-PÁLYÁZHATÓ JELLEMZŐKHEZ

A legtöbb webböngésző, egyes mobil operációs rendszerek és egyes mobilalkalmazások Do-Not-Track („DNT”) funkciót tartalmaznak, amelyet aktiválva kijelentheti, hogy nem kívánja figyelni és/vagy gyűjteni az online böngészési tevékenységekkel kapcsolatos adatokat. Nincs egységes technológiai szabvány a DNT jelek felismerésére és megvalósítására. Ezért jelenleg nem válaszolunk a DNT böngésző jelzéseire vagy más olyan mechanizmusokra, amelyek automatikusan közlik az Ön választását, hogy ne legyenek online nyomon követhetők. Ha a jövőben bevezetésre kerül egy szabvány az online nyomon követéshez, amelyet követnünk kell, akkor erről a gyakorlatról az adatvédelmi politika felülvizsgált változatában fogunk tájékoztatni.

11. A KALIFORNIAI LAKÓKNAK KÜLÖNLEGES ADATVÉDELMI JOGAI VAN?

Röviden:    Igen, ha Ön kaliforniai lakos, akkor különleges jogokat kap a személyes adataihoz való hozzáféréssel kapcsolatban.

A Kaliforniai Polgári Törvénykönyv 1798.83. Szakasza, más néven a „Shine The Light” törvény lehetővé teszi a kaliforniai lakosoknak, hogy évente egyszer és ingyenesen kérjenek és szerezzenek tőlünk információt az általunk megadott személyes adatok kategóriáiról (ha vannak ilyenek). harmadik fél számára közvetlen marketing célból nyilvánosságra hozták, valamint azon harmadik felek nevét és címét, akikkel a közvetlenül megelőző naptári évben megosztottuk személyes adatait. Ha Ön kaliforniai lakos, és szeretne ilyen kérelmet benyújtani, kérjük, írásban nyújtsa be nekünk kérelmét az alábbi elérhetőségeken.

Ha Ön 18 évesnél fiatalabb, Kaliforniában lakik, és regisztrált fiókkal rendelkezik weboldalunkon, akkor joga van kérni a weboldalunkon nyilvánosan közzétett nem kívánt adatok eltávolítását. Az ilyen adatok eltávolításának kéréséhez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken, és adja meg a fiókjához társított e -mail címet, valamint egy nyilatkozatot arról, hogy Ön Kaliforniában tartózkodik. Biztosítjuk, hogy az adatok ne jelenjenek meg nyilvánosan weboldalunkon, de kérjük, vegye figyelembe, hogy előfordulhat, hogy az adatokat nem távolítják el teljesen vagy átfogóan a rendszereinkből.

12. KEZELJÜK EZT A POLITIKÁT?

Röviden:    Igen, szükség esetén frissítjük ezt az irányelvet, hogy megfeleljünk a vonatkozó törvényeknek.

Időről időre frissíthetjük ezt az adatvédelmi irányelvet. A frissített verziót „Felülvizsgált” dátum jelzi, és a frissített verzió azonnal elérhető lesz, amint elérhetővé válik. Ha lényeges módosításokat hajtunk végre ezen adatvédelmi szabályzatban, akkor értesítjük Önt, ha jól látható értesítést tesz közzé az ilyen változásokról, vagy közvetlen értesítést küld. Javasoljuk, hogy gyakran tekintse át ezt az adatvédelmi irányelvet, hogy mindig tájékozott legyen az Ön adatainak védelméről.

13. HOGYAN KAPCSOLATBAN EZT A POLITIKÁT?

Ha kérdése vagy megjegyzése van az irányelvvel kapcsolatban, írjon nekünk e -mailt a következő címre: marketing@stekautomotive.com.

HOGYAN Vizsgálhatja felül, frissítheti vagy törölheti azokat az adatokat, amelyeket ÖNTŐL gyűjtöttünk össze?

Egyes országok törvényei alapján Ön jogosult lehet arra, hogy hozzáférést kérjen az Ön által gyűjtött személyes adatokhoz, módosítsa ezeket, vagy bizonyos körülmények között törölje azokat. Ha személyes adatainak felülvizsgálatát, frissítését vagy törlését szeretné kérni, kérjük, küldjön be egy kérési űrlapot a gombra kattintva itt. Kérésére 30 napon belül válaszolunk.


WEBOLDAL NYILATKOZAT

A STEK Co., Ltd. („mi”, „mi”, „mi”) által szolgáltatott információk http://www.stekautomotive.com („Webhely”) és mobil alkalmazásunk csak általános tájékoztatási célokat szolgál. Bár a Webhelyen és a mobilalkalmazásunkban található összes információt jóhiszeműen közöljük, nem vállalunk semmiféle kifejezett vagy hallgatólagos nyilatkozatot vagy garanciát a Webhelyen található információk pontosságára, megfelelőségére, érvényességére, megbízhatóságára, elérhetőségére vagy teljességére vonatkozóan. vagy mobil alkalmazásunk. SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYBEN NEM VÁLLALUNK ÖNEK FELELŐSSÉGET AZ OLDAL HASZNÁLATÁNAK VAGY MOBIL ALKALMAZÁSUNK HASZNÁLATÁNAK VAGY MOBIL ALKALMAZÁSUNKRA VONATKOZÓ FELELŐSSÉGÉVEL, VAGY MEGFELELŐSÉGÉVEL AZ ÜGYFELELŐSSÉGÜNK ÉS MOBIL -ALKALMAZÁSUNK BIZTONSÁGÁBAN. AZ OLDAL HASZNÁLATA ÉS MOBIL ALKALMAZÁSUNK, ÉS BÍZATA AZ OLDALON TÖRTÉNŐ INFORMÁCIÓKKAL ÉS MOBIL ALKALMAZÁSUNKKAL KIZÁRÓLAG SAJÁT KOCKÁZATRA VAN.

KÜLSŐ LINKEK NYILATKOZAT

A Webhely és a mobil alkalmazásunk tartalmazhat (vagy Ön a Webhelyen vagy a mobilalkalmazásunkon keresztül elküldésre kerülhet) hivatkozásokat más webhelyekre vagy harmadik felekhez tartozó vagy azokból származó tartalmakra, vagy linkeket weboldalakhoz és szolgáltatásokhoz bannerekben vagy más hirdetésekben. Az ilyen külső linkeket nem vizsgáljuk, figyeljük vagy ellenőrizzük pontosságuk, megfelelőségük, érvényességük, megbízhatóságunk, elérhetőségünk vagy teljességük tekintetében. Nem vállalunk felelősséget, felelősséget vagy felelősséget a harmadik fél által kínált weboldalak által kínált információk pontosságáért vagy megbízhatóságáért. NEM LESZÜLÜNK FÉLÉVE, HOGY NEM FELELŐS AZ ÖN és a TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÖTT KÖZÖTT Tranzakciók figyelemmel kíséréséért.

SZAKMAI NYILATKOZAT

A webhely nem tartalmaz és nem tartalmaz telepítői tanácsokat. A telepítői információk csak általános tájékoztatási és oktatási célokat szolgálnak, és nem helyettesítik a szakmai tanácsokat. Ennek megfelelően, mielőtt bármilyen intézkedést hozna az ilyen információk alapján, javasoljuk, hogy konzultáljon megfelelő szakemberekkel. Nem adunk semmilyen telepítői tanácsot. AZ OLDALON VAGY MOBIL ALKALMAZÁSUNKBAN TARTALMAZOTT INFORMÁCIÓK HASZNÁLATA VAGY MEGBÍZHATÓSÁG CSAK AZ ÖN KOCKÁZATÁRA VAN.

TANULMÁNYOK NYILATKOZAT

Az oldal tartalmazhat termékeink és/vagy szolgáltatásaink felhasználói véleményeit. Ezek a vélemények tükrözik az ilyen felhasználók valós tapasztalatait és véleményét. Ezek a tapasztalatok azonban személyesek az adott felhasználók számára, és nem feltétlenül reprezentálják termékeink és/vagy szolgáltatásaink összes felhasználójának tapasztalatait. Nem állítjuk, és nem is szabad feltételeznünk, hogy minden felhasználó azonos élményben lesz része. EGYÉNI EREDMÉNYEI VÁLTOZÓK lehetnek. 

A Webhelyen található ajánlásokat különféle formában, például szöveges, hangos és/vagy videó formájában küldjük be, és közzétételük előtt felülvizsgáljuk. A felhasználók által megadott módon szó szerint jelennek meg a webhelyen, kivéve a nyelvtani javítást vagy a gépelési hibákat. Előfordulhat, hogy egyes vallomásokat lerövidítettek a rövidség kedvéért, ha a teljes beszámoló idegen információkat tartalmazott, amelyek nem relevánsak a nagyközönség számára.

A véleményekben szereplő vélemények és vélemények kizárólag az egyéni felhasználót illetik, és nem tükrözik nézeteinket és véleményünket. Nem állunk kapcsolatban olyan felhasználókkal, akik ajánlásokat tesznek, és a felhasználóknak nem fizetnek, vagy más módon nem kapnak kompenzációt az ajánlásukért.